nedelja, 4. april 2010

Košara za velike projekte:-))

Že od selitve, torej že skoraj 2 leti, sem lovila blago, ki bi bilo primerno za prevleke za blazine, ki se valjajo po kavčih. Kriteriji so bili precej visoki, ampak afriške maske so me kupile takoj, ko sem jih videla:-)

Blazine so že na kavču, iz ostankov pa sem si naredila košaro, ki bo primerna tudi za največje štrikarske projekte. Par koščkov blaga še čaka na malo torbico za drobnarije.



Višina z zavihkom 30 cm, premer korpce skoraj 50 cm...ta bo pa dovolj velika! Na dnu je 1 cm debel filc, ki poskrbi za stabilnost, rob je podložen s tanko samolepljivo medvlogo. Ko ne bo v uporabi, bo zložena v omari čakala boljše čase:-)

Tole pa že rahlo diši po maniji - ne morem in ne morem se odvadit:-))))



Ravno ko sem škljocnila, mi jih je veter odnesel z mize - tole ******* vreme mi gre prav na živce!

Lep pozdrav do naslednjega vikenda!

8 komentarjev:

  1. O ti revca, tebe je pa hudo zagrabil tale štumf-virus :))))) da rabiš takole velko korpco. Še mal počakam, da neha pihat, pol pa pridem kele na klopco.. :))

    OdgovoriIzbriši
  2. en prav lep topel pozdravček iz severne primorske, v hude vode si zajadrala.. sedaj občudujem vse sorte štrikarije, jaz sem skoraj opravila s tem hobijem.. lepi izdelki prihajajo izpod tvojih prstkov I.

    OdgovoriIzbriši
  3. oo, krasna je tale afriška košara. Vidim pa, da te zoknomanija še kar ne pusti na miru. Res hudi virus :-) Ampak je fajn, da te drži.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako super košara. Jaz pa s svojo še kar čakam na navdih ;) Glede štumf-virusa pa - dober virus je to, če tako lepi štumfki nastajajo, brani se jih gotovo nihče ne :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ampak kdaj ti vse to utegneš. Občudujem te!

    OdgovoriIzbriši
  6. Blago je NORO! Če bi vedela, bi ti ga kar spulila!! Tudi košare se ne bi branila, le volne ne bi dala vanjo, saj iz nje ne znam nič sčarati!

    OdgovoriIzbriši
  7. hvala za komentarje in odziv!
    Korpica bo čakala na velike prijekte:-)) trenutno še zmeraj prekladam štumfke v tamali korpci

    OdgovoriIzbriši
  8. O, kakšna super slikia z vetrom ;) Pa če bi hotela, ne bi ujela pravega trenutka ;)
    Košara je špica, štumfe pa tud rabite ;)

    OdgovoriIzbriši