sreda, 19. december 2012

Čuva...

...da mi kdo slučajno ne ukrade korp´ce:

Naša črna potepinka se tudi to zimo dobro drži. Na terasi ima svojo "hišo", vsak dan pa pride pogledat, kaj se dogaja na notranji strani vrat. Najrajši se zvije v kot na kavču, vendar že čez par minut stoji pred vrati na teraso in hoče nazaj ven. Očitno kavč in topla dnevna soba nista dovolj močna aduta, da bi ju menjala za potepanje:-)

Me prav zanima, kako se bo razumela z novim štirinožnim družinskim članom, ki se nam bo pridružil na pragu poletja. Zanimivo bo:-))

5 komentarjev:

  1. Lepotička :) Že stokrat sem hotela vprašat, kaj je s črnuhinjo, pa vedno pozabim :) Me veseli, da je OK in vas še vedno obiskuje :)
    Verjetno bosta Ok z novim pesjanarjem, saj bo on na novo prišel :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Takšne muce so meni najlepše - črne kot oglje in žive učke, ki te opazujejo. O novem štirinožnem članu pa tudi mi razmišljamo, samo me je malo strah, da ne bom na koncu samo jaz dobila še enega otroka več. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja, s tem se kar sprijazni- na koncu je skoraj vedno tako...ampak to je prijetno opravilo. Res je treba na začetku včasih malo zamižati in sprejeti par kompromisov, ampak je že s pogledom v mačje ali pasje očke vse tisočkrat poplačano.
    Tudi mi komaj čakamo, saj našega Tedyja zelo pogrešamo in upam, da bodo "vse zvezde na pravem mestu" in poleti res pride k nam mlad kuža

    OdgovoriIzbriši
  4. joj, kako lepo. me kar pri srcu stisne, ko pogledam tole črno kepo s temi učki. me na moja spominja, sploh feliksu je zelo podobna - ga tako pogrešam, bo že kmalu en mesec odkar ga ni, medyja pa že 3,5 ..... samo ne bo več novih. smo tako sklenili.
    pri hiši bo samo naša shilla - NO gospodovala.
    lepo se imej nelya - krasni izdelki so na tvojem blogu
    lp
    iris

    OdgovoriIzbriši