petek, 20. januar 2012

Nova korpca, nove barve...

...da preženem zimsko sivino...

Spominja me na prvo spomladansko zelenje, ki sramežljivo kuka iz popkov. K novi korpci seveda pristajajo nove barvne kombinacije volne za nogavice - od začetka meseca sva "pridelali" tole:
Mavrični št.39, travnato zeleni št. 39, v rjavem št. 38, črtasti št.37 in pisani modro-rdeči št. 36. Zaenkrat še nimajo lastnikov in čakajo, da pogrejejo mrzle prste...in to znajo odlično:-)))))

Tile bodo pa danes priti večeru (38)

Sicer spet pasem že tradicionalno januarsko lenobo, ampak na kavču ob klikanju pletilk je tako fino lenarit...in zdaj je ravno pravi čas, da pričnem z novim "projektom štumf", ki ga po malem cmarim že nekaj mesecev.



4 komentarji:

  1. Ja, jaz tudi preganjam to lenobo, samo s kvačko. Paše, še paše :))) Lepa korpca in vse kar prileze iz nje ;O)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa korpca. In štumfki, ki lezejo iz nje tudi. Lahko pa definitivno potrdim, da štumfki izpod tvojih rok grejejo. Vsaj mene. tok prijetno, da kakšnih niti delit nisem hotela, ko so dvoji v paketu prišli :))))))))
    Tile zadnji nastajajoči so hudi. ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. o ti packa...torej je Kaja ostala brez njih? Kdo si bi mislil...:-))))

    Vladuška, moj stari ate je rekel, da od vsega dela, ki ga obvlada, pa je znal marsikaj...najbolj obvlada lenarjenje:-)))

    hvala, novi dvoji so že na iglah:-))

    OdgovoriIzbriši
  4. sem ji ene druge puhkaste podtaknila, te pa ji "pozabila" dat. So še vedno tule pri meni v sobici.. za dobro energijo al kako :))))))

    OdgovoriIzbriši