sobota, 25. januar 2014

Ravno še pravi čas, da me ne prehiti februar:-)

...letošnji januar je, milo rečeno, naporen. Vreme, ki je vabilo na sprehod, konec polletja v moji in Simonovi šoli...letos je prvič pojamral, da komaj čaka konec meseca, da si oddahne. Se učitelji bojijo, da otroci česa ne bodo znali, če jih ne našpanajo tik pred koncem? Ali kaj? Sama za svojo mularijo čisto drugače planiram: moje šolske našpanam zdaj, pred zimskimi počitnicami, ko je vse ostalo že šlo mimo:-))

Letos je šla celo januarska lenoba mimo mene, danes je (tudi zato, ker je pobeljena in hladna) prva brezdelna sobota v tem letu. Zato se danes zunaj v snegu spet gradi, v kuhinji diši že od jutra in na kavču je gužva:-)




5 komentarjev:

  1. Buhtlji so kar zadišali,taka gužva je pogosta tudi pri nas.In kako vneto poslušanje branja!Lušno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super za eno mirno soboto, verjamem da je zelo pasalo. Vcasih nas tok dogajanja dobesedno posrka in kar tezko je priti iz njega in se malo umiriti. Vidim pa, da pri tebi se vedno nastajajo te tople in super nogavice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pri nas je bilo tudi dišeče, cel vikend, od potičke do jabolčno-skutine pite in kinder pingvina, kot pravijo moji :-) Tile tazadnji...pa pohrustat lepi :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pokukaj na moj blog! Presenečenje...

    OdgovoriIzbriši