Vrvica je šla ven še isti hip, ko jih je oblekel, zato se z njo ne bomo več trudili, bom pa predelala še par mojih prekratkih spodnjih delov...le kam sem gledala, ko sem se merila?
In ne, ni mi zmanjkalo blaga, le igram se z ostanki:-)))
Vztrajno mešamo, saj se rado prismodi! Ko marmelada potemni, in se začne prijemati dna posode, naložimo v kozarčke, zapremo in počasi ohladimo. Marmelade nikoli ne kuham v teflonskih ponvah ali nerjavni posodi, ampak vedno v emajliranih loncih z debelim dnom (črni piskri od Emo:-))), ker sadje ohrani lepo barvo in aromo.
Ko se je naveličam na kruhu in palačinkah, kozarček (pribl.3 dl) pomešam s 100-150 g mletih lešnikov ali orehov in nastane odlična krema za rolado ali torto:-)) Nič ne bo ostalo, čeprav sem od petka pospravila že 4 pladnje, zadnja "runda" pa še brbota na štedilniku:-)