nedelja, 17. april 2011

Nočni šiht:-)

...otrok raste kot kopriva in med spomladanskim pospravljanjem omar so ostala le "letošnja oblačila", vse ostalo je prerasel. V tem vremenu pa nova jopa še kako pride prav:-) Okus se spreminja in bodoči lastnik mi vedno bolj pozorno gleda pod prste in kombinira barve:



Tale na sliki nemogoča pocukrana zelena je v živo lepo travniško zelena:-)



Kengurujčki so zakon, za zadnjega je žal zmanjkalo blaga za rokave, pa se je bilo treba znajti

6 komentarjev:

  1. Torej ti dela nikakor ne zmanjka, kar je prav tako dobro. Lepe so, ta zadnja brez rokavov pa je posebna in domiselna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, otrok raste, ampak ob tako, za šivalnim strojem spretni mami, ni strahu, da bo ostal brez oblačil. Super si tole sešila. In lepe barve je nakombiniral!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti le pazi, da ne vključijo teh tvojih nočnih šihtov v kako zakonodajo :)))) ogrožaš tekstilno industrijo, ko takole pridno in hitro oblačiš otroka. čeprav ne vem, kako ti uspe. jaz rabim za eno samo tuniko za dečvo celo popoldne, ti pa tkole :)

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala
    Otrok raste in rajš obleče doma narejeno kot kupljeno....zaenkrat ga še dohajam:-))
    Mulcu je bilo ponoči treba dat zdravila, pa sem do pozne ure potegnila v šivalnici. na slikah je delo dobrih dveh ur - kar serijsko je šlo:-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Super si se znašla in kapo dol, ko ti uspe toliko zašiti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res si bila pridna in ne dvomim, da znaš ustreči vedno bolj zahtevnim željam. Glede pomladnega in jesenskega pospravljanja omar je pa vedno šok, ko ugotoviš, da bo spet potrebno skoraj vse dokupiti. Res rastejo kot koprive ;)

    OdgovoriIzbriši