četrtek, 24. marec 2011

Uresničena velika želja...

Ko šivam, se Simon igra v šivalnici: zlaga koščke blaga, razteguje ostanke džersija, zlaga kocke in seveda nadzira moje delo, sploh takrat, ko šivam zanj....in hecno, ena Simonovih največjih želja so bile doma zašite kavbojke - kot da niso kupljene lepše, bolj pošite, ponehtane,....ampak ne, domače morajo bit:-) Kroj ni bil problem, problem je dobit kvaliteten džins. Uporabila sem kos, ki je ostal od mojega krila, pa da vidimo, kaj bo nastalo:-))
Zdaj jih ima:




...vmes sem vrgla skupaj še majčko za hčero - po kroju kupljene majčke. Baje je OK, torej bo nastala še kakšna:-)



Čeprav se baje za vikend vrača zima, v teh dneh že pridno vrtnanim:-))) Najprej pa moram urediti krtinovec, ki v teh dneh kaže zelo žalostno podobo - večina zelišč ni preživela te čudne zime in čaka me veliko dela.

5 komentarjev:

  1. Prav fajn se mi zdi, da hoče tvoj otrok doma narejen kavbojke :) Majica je tudi cool. O zimskem vikendu pa prav nočem razmišljat :)

    OdgovoriIzbriši
  2. A ni super občutek, ko ti otrok reče, da hoče doma zašito :) :) Je takoj večje veselje delat.
    Krtinovec boš pa že uredila.. bo pač malo drugače razporejen.

    OdgovoriIzbriši
  3. ko gledam take "šivane umetnine" me ja kar sram da sem hči šivilje pa nič ne šivam :(

    OdgovoriIzbriši
  4. hvala za komentarje
    Nena, v moji žlahti pa sem samo jaz "problematična" - nihče drug ne šiva, štrika,ustvarja, itd....torej se povsod najdejo izjeme:-)))

    OdgovoriIzbriši
  5. kako pa tebe šivalni stroj uboga... enkratne hlače. in če je majica ok (hehe), potem itak, da jih bo še cela rundica :)

    OdgovoriIzbriši