torek, 28. oktober 2014

Talking Tom...

...ali zarečeni kruh n - tič...

Včasih še pogledam proti vratom na teraso, ali je Micka že prišla. Od avgusta bi lahko imeli skoraj že farmo, toliko muc so mi namenili. Pa še ni bil pravi čas...
Med vikendom, v centru mesta sredi noči, so taveliki mladinci našli premraženega belega muca. V lokalu so povedali, da se že nekaj dni potika tam okoli in prosi za hrano. Eden od njih ga je odnesel domov in upal na ugoden izid....ker ga ni bilo in je bil muc obsojen na azil.....imam od včeraj zvečer novo Micko:-)) Pravzaprav ne more biti Micka, saj je samček, prekrasen beli oblaček (zaenkrat še pihajoči oblaček). Star je okoli leto in pol, čist, mehak, z roza smrčkom...le kako bi ga lahko prepustila žalostni usodi:



Zaenkrat se še skriva, vendar se nas ne boji in se pride drgnit in čohat. Harley je seveda tečen in ga na vsak način hoče povohat in polizat, vendar se pozna, da je rasel z mačko in sčasoma se bosta zbogala.

Zaenkrat večjih spopadov ni bilo, na srečo so krompirjeve počitnice in imam čas za take hece :-)
Izbral si je Simona, ki je dobil nove zadolžitve: Tom si je za spanje izbral toplo kopalnico v kleti in prostor na sušilcu, Simon pa je dobil vrečko briketov, pesek in lopatko:-).

5 komentarjev:

  1. :-) in mi imamo Mimi...prav tako nas je izbrala in ostala :-) In otroci dobili zadolžitve...no naša je zunaj, le zdaj ko je bila v bolniški, je prespala v kleti. Prekrasen je tale vaš oblaček :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. saj bo tudi naš šel ven, ampak šele čez čas. Bojim se, da bi kam zalutal in ne bi znal priti nazaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, te naše živauce. Mi imamo že en mesec novo muco, pa še vedno trznemo na številne šume - ko je naš Boni poklical za v hišo, ko je skočil noter, čez odprto okno..kar mislimo, da bo prišel, pa ga ni, že dva meseca ne. Ampak vaš novi muc je pa tako nežno puhast videt :) Zdaj imate dva bela oblačka :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, dva bela lumpa in samo eno dobitno kombinacijo: zlaufan pes in maček, ki ga zebe :-)) potem je pa mir v dnevni sobi:-))

    OdgovoriIzbriši