torek, 11. januar 2011

Tudi v 2011 bomo...

...pekli kruh - tokrat ponujam v pokušino polnozrnati pirin kruh:
Slika je od sinoči, zato pohitite, da ga prej ne pospravimo:-)))
PIRIN KRUH
Recept je klasika - 1 kg pirine moke, 2 dag kvasa, malo sladkorja za kvasec, 1 žlica olja, pribl. 1/2 l tople vode, 1 žlička soli. Peče se pribl. 45 minut na 200 st.

3 komentarji:

  1. Po moje ga tako ali tako ni več :)) Izgleda pa dobro.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mmmm, takle je najboljši z maslom in medom.
    Imaš zanimiv blog, zato te na mojem blogu čaka nagrada :)

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala
    Trenutno pasem lenobo, še kruha se mi ne ljubi pečt:-( čakam, da mine in se spet zapodim med blago in volno!
    Tika hvala! Grem gledat:-)))

    OdgovoriIzbriši