sreda, 21. april 2010

Desetka - pred štirimi leti

moi je predlagala, da pobrskam po mapah in fotografijah...



Še podnapisi: fotografija je nastala poleti leta 2006 v našem "morskem domu" na Lošinju. Že nekaj dni se je pred hišo smukal majhen mucek, pravzaprav bolj vreča kosti in bolh...hitro je bil sprejet sklep, da bo dobil naše državljanstvo. Najprej ga je bilo treba okopat, rešit bolh in prevsem zelo po malem hranit, da mu ne bi naredili še več slabega...
Babica je sušila mačka, asistent pa je skrbel, da poteka vse po planu:-)))))
Je pa zanimivo, da Tedy ne prenese mačkov v bližini, prav za vsakim se požene in ne sliši NIČ! Felix, kot smo dali ime črno-belemu najdenčku, pa je od takrat njegov prijatelj:-). Verjetno ga je tako odkril pes in ker revko pred njim ni mogel bežati, ni vedel, kako in kaj :-))))))
Danes je Felix mogočen maček, ima kakih 14 kg in še vedno je nenasiten. Očitno si še zdaj ob vsakem obroku dela zalogo - za vsak slučaj...

Zadolžitev (odpreti prvo mapo in objaviti deseto fotografijo)predajam naprej:
Sonji 68
Nady
Marni
DarjiD in
Marički

linki sledijo takoj, ko bom utegnila, sorry

3 komentarji:

  1. O, kako zanimovo, kaj? Kako živali čutijo ;)
    Mali pa mora bit prava faca s 14 kg ;) in nič čudnega, po takšnem življenjskem začetku, da se ne more najesti ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super prijateljstvo. Odlična fotka.

    OdgovoriIzbriši
  3. temu revkotu na sliki je res padla sekra v med:-)))Pri babici ima vsega na izbiro, čeprav ga morajo precej nazaj držat, sicer bi se prenajedel. Nikakor se ne more "sprijazniti", da nikoli več ne bo lačen.
    Me pa moti, da vsako leto na morju opažam, sploh ker smo dalj časa tam, da turisti hranijo male muce, potem jih pa pustijo in revčki lutajo in hodijo za ljudmi in jokajo...Po Felixu smo še dva prinesli domov, zdaj pa nimamo več kandidatov!

    OdgovoriIzbriši