četrtek, 19. november 2009

Božičkova delavnica - tretjič!

Že tretje leto zapored začenjam z delom v svoji Božičkovi delavnici. Prva, ki je potekala leta 2007, je bila najbolj uspešna, bogata, občudovana..........skratka, bila je najboljša! Lansko leto me je rahlo povozil čas, zato letos že kar nekaj časa pridno zbiram ideje, hrčkam material, razmišljam o obdarjencih....počasi pa se bom lotila dela. Do sredine naslenjega tedna moram še opraviti nekaj malenkosti (beri: služba me davi), potem pa....se že veselim pacanja, mečkanja, krojenja...jupidu!
Za danes ponujam nekaj utrinkov iz predlanske in lanske delavnice in obljubljam, da bom (upam) do konca leta uredila album, ker tako čisto zelena ustvarjalka, ki še nima kaj pokazati, vseeno nisem, bolj sem pri tistih, ki se jim ne da doumentirat svojega dela:-))))
Božičkova delavnica 2008



Božičkova delavnica 2007:




Letos:
??????????????????????????????
Doma se valja vreča volnene preje, zaloga svile že kriči, kdaj bo na vrsti....treba je pospraviti med zalogami blaga...se že veselim!


3 komentarji:

  1. Vau kaki izdelki se pa pri tebi vse najdejo. Si pravo kraljestvo različnih stvari. Kak dobro. Me pa res zanima kaj bo letos nastalo. Čakam, čakam.... :-) Še vedno čakam ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo, ponosna in hvaležna, da se nekaj s tehle slik tudi pri nas doma še vedno najde, na varnem in čaka, da spet pride pravi čas za pokazat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ohoj...me veseli, da si tud ti tukej!...pa svoj svilnat kanvas sem tud našla :)))...tudi jest že komaj čakam, kaj bo lepega letos izpod tvojih zlatih rok nastalo.

    OdgovoriIzbriši